2017 Billig Damen Marni Trunk Fur Shoulder Bag - Farfetch - Umhängetaschen

Marni is a master of construction creating oversized cocoon coats, draped dresses and boxy signature bags. This white, black and burgundy leather Trunk shoulder bag from Marni is a modern new spin on the original silhouette with soft rabbit fur sections. The piece features a fold over top with clasp closure, an adjustable shoulder strap and an accordion-style interior.

Designer-Farbbezeichnung: Z1T55

Designer Style ID: SBMPN09L03P0201

Designer : Marni

Marni hat schon immer eine Alternative zu kurzlebigen Trends geboten. Das Label ist der eklektischen Ästhetik des Gründers Consuelo Castiglioni über die Jahre treu geblieben und kreiert Kollektionen mit verspielten Silhouetten, Prints im Stil der 50er Jahre und kreativen Pelzapplikationen.

2017 Billig Damen Marni Trunk Fur Shoulder Bag - Farfetch - Umhängetaschen 12304211