With a legacy built on luxurious hedonism, Parisian fashion house Saint Laurent exudes the seditious spirit of the times through classic tailored silhouettes and leatherwares. Redrafting the iconic Sunset bag with an embossed crocodile grain, this rectangular flap silhouette is topped with a silver-tone interlocked monogram plaque and chain and leather shoulder strap. Fastening with a magnetic snap button, the design opens on to a spacious main compartment with a zipped pocket built into the wall of the bag and a small front-facing open top compartment.

Designer-Farbbezeichnung: 1142 GREY

Designer Style ID: 442906DND0N

Designer : Saint Laurent

Hedi Slimane hat dem Klassiker Saint Laurent neues Leben eingehaucht. Seine Kollektionen sind eine Hommage an die Grundpfeiler dieses französischen Traditionshauses: Jugend, Freiheit und Rock ’n’ Roll. Jetzt die Design-Ikone hat er das Zepter an Anthony Vaccarello weitergereicht, der die neue Linie des Labels auf seine eigene Weise fortführen wird.

2017 Offizielle Damen Saint Laurent Crocodile Embossed Sunset Bag - Farfetch - Schultertaschen 12355067