Designed for the sophisticated, individualist and artistic, Marni is a world leader in luxury ready-to-wear. With a reputation for elevating unexpected materials to new heights Consuelo Castiglioni has redefined Italian glamour. This brown calf leather structured shoulder bag from Marni has a retrained elegant feel. The piece features a round top handle, a main internal compartment, a hinge closure, a panelled colour block design and a detachable and adjustable shoulder strap.

Designer-Farbbezeichnung: Z1T22

Designer Style ID: FRMPZ05U00LA553

HANDLE:

HANDLE:

Designer : Marni

Marni hat schon immer eine Alternative zu kurzlebigen Trends geboten. Das Label ist der eklektischen Ästhetik des Gründers Consuelo Castiglioni über die Jahre treu geblieben und kreiert Kollektionen mit verspielten Silhouetten, Prints im Stil der 50er Jahre und kreativen Pelzapplikationen.

2017 Online Sales Damen Marni Structured Shoulder Bag - Farfetch - Schultertaschen 12303611