Constructed in the legendary shoe making district of San Mauro Pascoli in Italy, Giuseppe Zanotti is famous for creating show-stopping runway shoes fit for the red carpet. These black leather Cooper Manhattan loafers from Giuseppe Zanotti Design are an update to the core cooper last for AW17. The pair feature a round toe, a silver-tone toe cap, side zip fastenings, a logo plaque, a flat rubber sole and tonal pyramid studs.

Designer-Farbbezeichnung: 004

Designer Style ID: IU70064004

Maße für Loafer in Größe 42 IT

Sole height:

Sole height:

Futter Zusammensetzung
    rubber 100%
    rubber 100%

Designer : Giuseppe Zanotti Design

Giuseppe Zanotti stammt aus der italienischen Kleinstadt San Mauro Pascoli, die für ihre Schuhmacher bekannt ist. Er selbst kann auf eine erfolgreiche Karriere als Schuhdesigner für Dior und Roberto Cavalli zurückblicken und wird heute für die glamourösen Schuhdesigns seines Labels Giuseppe Zanotti Design von Hollywoodstars geliebt,

Beste Qualität Herren Giuseppe Zanotti Design Cooper Manhattan Loafers - Farfetch - Loafer 12330442