Super Popular Damen Marc Jacobs Sway Mini Bag - Farfetch - Umhängetaschen

Mixing the everyday with the extraordinary, Marc Jacobs started his illustrious fashion label in 1984. With the ability to transcend trends and push boundaries, Marc Jacobs creates pieces infused with the designer’s predictable unpredictability. Perfect for evening events, this suede Sway mini bag from Marc Jacobs features a gold-tone chain shoulder strap, a drawstring fastening, an internal slip pocket and an internal logo plaque.

Designer-Farbbezeichnung: 276 brulee

Designer Style ID: M0012568

Wildleder 100%

Designer : Marc Jacobs